مقامات بهداشتی روز چهارشنبه در یک بهروزرسانی گفتند، تعداد بیماریهای شیوع E. coli مرتبط با محله مکدونالد به 104 نفر رسیده است که در آخرین شمارش 90 مورد بود.
تا به امروز، 34 نفر در بیمارستان بستری شده اند، چهار نفر دچار مشکلات کلیوی جدی شده اند و یک نفر فوت کرده است.
به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، شیوع این بیماری ماه گذشته اعلام شد، اگرچه برخی موارد به سپتامبر مربوط می شود.
CDC و McDonald’s هر دو به پیازهای خرد شده اشاره کرده اند که در Quarter Pounders به عنوان منبع احتمالی شیوع این بیماری سرو می شود. مک دونالد ماه گذشته گفت که تیلور فارمز، یک تولید کننده مواد غذایی در کالیفرنیا، پیاز را به رستوران های آسیب دیده عرضه کرده است. تیلور فارمز پیازهای زرد خود را در 22 اکتبر فراخواند.
مقامات بهداشت روز چهارشنبه گفتند که به نظر می رسد دیگر نگرانی ایمنی مواد غذایی وجود ندارد. در هفته گذشته، مک دونالد فروش Quarter Pounders را با پیاز خرد شده در مکان های آسیب دیده، با تکیه بر تامین کننده دیگری برای پیاز، از سر گرفت.
14 ایالت تحت تأثیر شیوع این بیماری قرار گرفته اند. کلرادو بیشترین موارد (30) و مونتانا (19) و نبراسکا (13) را گزارش کرده است.
نتایج آزمایش بر روی نمونه پیازهای فراخوان شده در انتظار است. تا کنون، یک نمونه برای E. coli مثبت بوده است، اما سویه با نمونه شیوع، به نام O157:H7 مطابقت نداشت.
اکثر افراد آلوده به سویه E. coli بدون درمان بهبود می یابند. علائم خفیف تر اغلب شامل گرفتگی معده، اسهال خونی و استفراغ است. در موارد شدیدتر، افراد ممکن است دچار فشار خون بالا، بیماری کلیوی، مشکلات عصبی یا سندرم اورمیک همولیتیک شوند – وضعیتی که میتواند منجر به نارسایی کلیه شود.
از زمان اعلام شیوع این بیماری، چندین پرونده قضایی علیه مک دونالد ثبت شده است، از جمله یک طرح دعوای دسته جمعی.
مکدونالد روز چهارشنبه در بیانیهای آنلاین گفت: «ایمنی مواد غذایی چیزی است که ما هرگز در مورد آن مصالحه نمیکنیم و به انجام کار درست متعهد هستیم.»
منبع: nbcnews